Hotel Orizont Cozia***

Bucura-te de o vacanta in mijlocul naturii!

 
Transportation
Period 01.01.2019 - 31.12.2019
 
2441
loc in camera dubla/noapte

Aflat in statiunea Calimanesti Caciulata, Hotelul Orizont Cozia *** pune la dispozitia turistilor 96 de locuri de cazare in Caciulata (12 camere cu doua paturi, 32 camere duble cu pat matrimonial si 4 apartamente) cu facilitate si confort de 3 stele intr-o atmosfera calda si intima cu: mic dejun bufet suedez, telefon linie internationala, seif la receptie, fax, distribuirea corespondentei, sala de fitness, sauna, masaj,tenis de masa, masa de fotbal, spatiu de joaca pentru copii in interior, plata prin cartea de credit, parcare iluminata si pazita, lift, sali de conferinta si tratament balnear.

 

Statiunea Calimanesti Caciulata este considerata "perla" statiunilor de pe valea Oltului, datorita peisajelor mirifice ce pot fi admirate in aceasta zona a Romaniei. Din intreaga suprafata a statiunii, aproape jumatate este acoperita de intinsele paduri de foioase si rasinoase.

 

Este o statiune balneoclimaterica care a fost atestata documentar in 1386 si este renumita pe plan international (la recomandarea doctorului Carol Davila, Napoleon al treilea se trata cu apa minerala adusa de la izvoarele de aici). Toate aceste frumuseti pot fi admirate numai vizitand statiunea Calimanesti Caciulata. Statiunea Caciulata se remarca prin baza de tratament cu ape termale,izvoare naturale, bazine cu sulf si Manastirile Cozia, Turnu si Stanisoara.

 

Hotelul Orizont Cozia pe langa serviciile de cazare in Caciulata, va poate pune la dispozitie si doua sali de conferinte, moderne si elegante, dotate la standard (telefon/fax, video-proiector, flip-chart, microfoane wireless, sonorizare, sistem de auditie si amplificare) cu o capacitate maxima de 200 de locuri, respectiv 70 de locuri. Hotel Orizont din Calimanesti Caciualta este locul ideal pentru organizarea diverselor evenimente (team building-uri, traning-uri, receptii, interviuri) datorita serviciilor profesionale ale angajatilor nostrii care garanteaza succesul intrunirilor dumneavoastra. Cazare Caciulata.

 

Hotelul Orizont Cozia din Calimanesti Caciulata poate fi gazda atat a cantonamentelor sportive, zona fiind ideala pentru alergari in aer liber, pe alei, faleza Oltului, carari de munte cat si a taberelor de copii atractia indreptandu-se asupra strandurilor cu apa termala cat si spre efectuarea traseelor turistice.

 

Oferta de cazare la Calimanesti Caciulata. Hotel in Calimanesti Caciulata cu SPA, sali de conferinta, restaurant si terasa. Oferta de cazare in Calimanesti Caciulata la preturi avantajoase. Click pentru tarife cazare Calimanesti Caciulata

 

Amplasat la doar 18 km de Ramnicu Valcea, Hotelul Orizont din Calimanesti Caciulata va invita la cazare sa va petreceti sejurul si vacantele intr-un decor linistitor, confortabil si elegant, chiar in centrul statiunii Caciulata. Aerul curat si peisajul imbietor iti ofera cu siguranta un sejur de neuitat, Calimanesti Caciulata fiind un loc nemaipomenit pentru relaxare. Varful muntelui Cozia, raul Olt se pot observa cu usurinta de catre turistii cazati la Hotelul Orizont-Cozia din statiunea Calimanesti Caciulata.

 

Manastirea Turnu, Manastirea Cozia, Schitul Ostrov, Parcul National Cozia, ruinele castrului roman Arutela cat si Manastirea Frasinei ce se afla in drum spre Ramnicu Valcea sunt doar cateva din atractiile turistice ce pot fi vizitate daca optati pentru cazare la Hotel Orizont in statiunea Calimanesti Caciulata. Statiunea este renumita mai ales pentru numeroasele bai termale, baze de tratamanet, izvoare naturale pentru diferite afectiuni. Va asteptam sa va cazati la Caciulata

OFERTE IARNA  - PRIMAVARA

02.01 - 29.06. 2019

 

A.TARIFE CAZARE VALABILE PENTRU UNA/DOUA NOPTI  DE CAZARE

 

Tip camera

Tarif cazare cu MD/noapte

Loc in dbl fara balcon

119 LEI

Loc in dbl cu balcon

129 LEI

Loc in apartament

160 LEI

A treia persoana adulta cazata in apartament

 

119 LEI

Sgl fara balcon

180 LEI

Sgl cu balcon

200 LEI

 

B.TARIFE VALABILE PENTRU MAI MULT DE TREI NOPTI DE CAZARE

Tip camera

Tarif cazare cu mic dejun/noapte

Tarif cazare cu demi-pensiune/noapte

Tarif cazare cu pensiune

completa/noapte

Loc in dbl fara balcon

115 LEI

155 LEI

185 LEI

Loc in dbl cu balcon

125 LEI

165 LEI

195 LEI

Loc in apartament

155 LEI

195 LEI

225 LEI

A treia persoana adulta cazata in apartament

 

115 LEI

 

155 LEI

 

185 LEI

Sgl fara balcon

170 LEI

210 LEI

240 LEI

Sgl cu balcon

190 LEI

230 LEI

260 LEI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMATII  SUPLIMENTARE:

 

1.      Tarifele includ:

·         Cazare cu mic dejun in regim bufet suedez.

·         Masa in regim fisa cont de in valoare de 40 lei/zi/pers pentru demipensiune, respectiv

70 lei/zi/pers pentru pensiune completa. Masa se va servi a la carte in restaurantul hotelului. In fisa cont sunt incluse atat alimente cat si bauturi alcoolice si non-alcoolice

·         Acces la  CENTRU WELNESS & SPA intre orele 9.00-20.00.

·         TVA

2.      Apartamentele sunt destinate pentru maxim  3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani). Tarifele de  cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.

3.      Tarife suplimentare pentru  copii  :

-copiii cu varsta intre 0 si 5,99 ani au gratuitate.

-al doilea copil in camera necesita obligatoriu pat suplimentar, tariful fiind de 40 lei/noapte

-copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani :  40 lei/zi fara pat suplimentar

- copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani : 80 lei/zi cu pat suplimentar

                  -peste 14 ani copiii sunt considerati adulti

-tarifele reprezinta supliment de cazare si includ micul dejun si acces la SPA.

-este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (copie sau original)

-serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale adultilor.

4.      In incinta hotelului este interzis accesul cu animale de companie indiferent de talia acestora.

 

5.      Check in: dupa ora 15:00.

6.      Check out: pana in ora 11:30.

7.  Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.

 

Servicii suplimentare:

 

-          Masaj relaxare, anticelulitic, terapeutic, abdominal, facial, suedez, sportiv,

-          Masaj cu pietre vulcanice, cu miere, revitalizant, exfoliant, hidratant, aromatic,

-          Reflexoterapie, Drenaj limfatic, Bai relaxante,Impachetari anticelulitice, cu cafea, cu ciocolata

-          Servicii medicale : electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, termoterapie( unde scurte), ultrasonoterapie, kinetoterapie individuala, foto-termoterapie, pneumoterapie (aerosoli cu apa sulfuroasa), laseroterapie, hidroterapie (bai galvanice -patru celulare, gimnastica medicala, bai cu bule, bai cu plante), crenoterapie, masaj medical, acordate numai in baza consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala.

       ***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii   si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

Servicii gratuite: parcare auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, acces la internet prin cablu sau wireless, acces la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani.

OFERTE TRATAMENT

 06.01– 29.06.2019 *** 15.09-22.12.2019

PACHET BALNEO & SPA LA ORIZONT COZIA 

TARIF/PACHET/PERS

5 NOPTI CAZARE

12 NOPTI CAZARE

LOC IN DUBLA FARA BALCON

840 LEI

2002 LEI

LOC IN DUBLA CU BALCON

890 LEI

2122 LEI

LOC IN APARTAMENT

1050 LEI

2506 LEI

A TREIA PERSOANA ADULTA CAZATA IN APARTAMENT

840 LEI

2002 LEI

SGL FARA BALCON

1050 LEI

2506 LEI

SGL CU BALCON

1150 LEI

2746 LEI

FOARTE IMPORTANT : 

Tarifele sunt valabile doar in baza cardului de sanatate si a biletului de trimitere de la medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate*, in limita fondurilor disponibile.

Pachetele includ:

·         Cazare cu mic dejun in regim bufet suedez 5 / 12 nopti.

·         TVA 

·         Masa in regim fisa cont de in valoare de 240 lei/pers pentru pachetul de 5 nopti, respectiv 576 lei/pers pentru pachetul de 12 nopti. Masa se va servi a la carte in restaurantul hotelului. In fisa cont este inclusa mancarea si bauturile non-alcoolice

·         Consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare  medicala.

·         Tratament 5/10 zile (de luni pana vineri) cu 4 proceduri/zi: electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser – terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale ;

·          Acces la  CENTRU WELNESS & SPA (zilnic 9.00-20.00), : dotat cu sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, etc.

·         Pachetul este indivizibil.

*Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu biletul de trimitere de la medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, cardul de sanatate si  alte documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize,radiografii,RMN,etc).

     *** Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezinta biletul de trimitere emis in mai putin   de 60 de zile calendaristice cu specificatia «Catre statiunea Calimanesti – Caciulata pentru servicii de recuperare si reabilitare medicala . In cazul in care aceste conditii nu sunt indeplinite , nu puteti beneficia de aceasta oferta.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

1.      Apartamentele sunt destinate pentru maxim  3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani). Tarifele de  cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.

2.      Tarife suplimentare pentru  copii :

      -copiii cu varsta intre 0 si 5,99 ani au gratuitate.

-al doilea copil in camera necesita obligatoriu pat suplimentar, tariful fiind de 40 lei/noapte

-copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani :  40 lei/zi fara pat suplimentar

- copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani : 80 lei/zi cu pat suplimentar

-peste 14 ani copiii sunt considerati adulti

-tarifele reprezinta supliment de cazare si includ micul dejun si acces la SPA.

-este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (copie sau original)

-serviciile suplimentare pentru copii reprezinta servicii accesorii la serviciile de cazare ale adultilor.In incinta hotelului este interzis accesul cu animale de companie indiferent de talia acestora.

3.      Check in: Duminica dupa ora 15:00

4.      Check out: Vineri pana in ora 11:30

5.      Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.

 

Servicii suplimentare:

·         Masaj relaxare, anticelulitic, terapeutic, abdominal, facial, suedez, sportiv,

·         Masaj cu pietre vulcanice, cu miere, revitalizant, exfoliant, hidratant, aromatic,

·         Reflexoterapie, Drenaj limfatic, Bai relaxante,Impachetari anticelulitice, cu cafea, cu ciocolata

·                     Servicii de spalatorie si calcat.

·                     Servicii gratuite:parcare auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, acces la internet prin cablu sau wireless, acces la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani.

***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii   si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

OFERTA DE VARA

30.06 – 15.09.2019

PACHET RELAXARE SI ODIHNA – PENSIUNE COMPLETA

 

“ Pentru ca ne dorim tot cei mai bun pentru oaspetii nostrii oferim in acest sezon estival pachete turistice PENSIUNE COMPLETA – BUFET SUEDEZ. Oaspetii nostrii vor putea servi absolut ce si cat doresc din produsele atent selectionate, preparate cu mult drag de bucatari profesionisti, diversificate continuu. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie in  alegerea zilnica a preparatelor culinare ”

Tip camera

Tarif pachet 5 nopti

Tarif prelungire/zi

Loc in dbl fara balcon

1230 LEI

259 LEI

Loc in dbl cu balcon

1280 LEI

269 LEI

Loc in apartament

1485 LEI

310 LEI

A treia persoana adulta cazata in apartament

1230 LEI

259 LEI

Sgl fara balcon

1585 LEI

330 LEI

   Sgl cu balcon

1685 LEI

350 LEI

Pachetul include:

·         Cazare  5nopti

·         TVA 

·         Mic dejun servit intre orele 08.00-10.00 in regim bufet suedez.

·         Pranz servit intre orele 13.00 -15.00 in regim bufet suedez.

·         Cina servit intre orele 19.00 -21.30 in regim bufet suedez.

·         Serviciile de masa: INTRARE CU CINA, IESIRE DUPA MICUL DEJUN.

·         Bauturi non alcoolice (apa carbogazificata/plata, sucuri, ceai, cafea expresso, cafea decofeinizata, cappuccino). Aceste bauturi incluse pot fi servite in  restaurant in timpul programului de masa . Alte bauturi alcoolice sau non alcoolice, servite in bar,spa, minibar sau restaurant ,se vor achita separat.

·         Acces la  CENTRU WELNESS & SPA (intre orele 9.00-20.00) : dotat cu sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, etc.

·         Check in: Duminica dupa ora 15:00

·         Check out: Vineri pana in ora 11:30

Informatii suplimentare:

  1. Clientii vor primi la check in, la receptia hotelului, bratari pe care au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 lei/bratara.
  2. Tarife copii :

-          Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 5.99 ani se va acorda gratuitate la cazare si masa.

-          Al doilea copil in camera necesita obligatoriu pat suplimentar, tariful fiind de 40 lei/noapte

-          Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii fara pat suplimentar se achita 490 lei/sejur reprezentand  supliment de masa si acces la SPA .

Pachetul se poate prelungi , in limita locurilor disponibile , suplimentul fiind de 105 lei/copil/zi.

-          Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani cazati in camera dubla cu parintii cu pat suplimentar sau in apartament, se achita 690 lei/sejur reprezentand suplimentul de  cazare, masa si accesul la SPA.

Pachetul se poate prelungi , in limita locurilor disponibile , suplimentul fiind de 145 lei/copil/zi.

-          Copiii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.

 

*** Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atesta varsta copiilor (in copie sau original)

3. Apartamentele sunt destinate pentru maxim  3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani). Tarifele de  cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.

4. In incinta hotelului este interzis accesul cu animale de companie indiferent de talia acestora.

5. Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.

Servicii suplimentare:

 

·         Masaj relaxare, anticelulitic, terapeutic, abdominal, facial, suedez, sportiv,

·         Masaj cu pietre vulcanice, cu miere, revitalizant, exfoliant, hidratant, aromatic,

·         Reflexoterapie, Drenaj limfatic, Bai relaxante,Impachetari anticelulitice, cu cafea, cu ciocolata

·                     Servicii de spalatorie si calcat.

·                     Servicii medicale : electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, termoterapie( unde scurte), ultrasonoterapie, kinetoterapie individuala, foto-termoterapie, pneumoterapie (aerosoli cu apa sulfuroasa), laseroterapie, hidroterapie (bai galvanice -patru celulare, gimnastica medicala, bai cu bule, bai cu plante), crenoterapie, masaj medical, acordate numai in baza consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare medicala.

       ***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii   si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.

·                     Servicii gratuite: parcare auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, acces la internet prin cablu sau wireless, acces la salonul Prichindel pentru copii cu varsta mai mica de 6 ani.

OFERTA DE VARA

30.06 – 15.09.2019

PACHET TRATAMENT BALNEO & SPA

CU PENSIUNE COMPLETA  - BUFET SUEDEZ

 “ Pentru ca ne dorim tot cei mai bun pentru oaspetii nostri , am ales cu mult curaj si ambitie si in acest sezon conceptul – PENSIUNE COMPLETA  CU TOATE MESELE SERVITE TIP BUFET SUEDEZ . Oaspetii nostrii vor putea servi absolut ce si cat doresc din produsele atent selectionate, preparate cu mult drag de bucatari profesionisti, diversificate continuu. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie in  alegerea zilnica a preparatelor culinare ”

TARIF/PACHET/PERS

5 NOPTI

12 NOPTI

LOC IN DUBLA FARA BALCON

1170 LEI

2890 LEI

LOC IN DUBLA CU BALCON

1220 LEI

3005 LEI

LOC IN APARTAMENT

1410 LEI

3475 LEI

A TREIA PERSOANA ADULTA CAZATA IN APARTAMENT

1170 LEI

2890 LEI

SGL FARA BALCON

1505 LEI

3700 LEI

SGL CU BALCON

1600 LEI

3930 LEI

FOARTE IMPORTANT :  Tarifele sunt valabile doar in baza cardului de sanatate si a biletului de trimitere de la medicul de familie decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate*,in limita fondurilor disponibile.

Pachetul include:

·         Cazare  5nopti sau 12 nopti

·         TVA 

·         Mic dejun servit intre orele 08.00-10.00 in regim bufet suedez.

·         Pranz servit intre orele 13.00 -15.00 in regim bufet suedez.

·         Cina servita intre orele 19.00 -21.30 in regim bufet suedez.

·         Serviciile de masa: INTRARE CU CINA, IESIRE DUPA MICUL DEJUN.

·         Bauturi non alcoolice (apa carbogazificata/plata, sucuri, ceai, cafea expresso, cafea decofeinizata, cappuccino). Aceste bauturi incluse pot fi servite in  restaurant in timpul programului de masa . Alte bauturi alcoolice fata de cele mentionate sau non alcoolice, servite in bar,spa, minibar sau restaurant se vor achita separat.

·         Acces la  CENTRU WELNESS & SPA (intre orele 9.00-20.00) : dotat cu sauna finlandeza, baie turceasca, fantana de gheata, dus emotional, salina, jacuzi, piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, etc.

·         Consultatie de specialitate acordata de medic specialist de reabilitare  medicala.

·         Pachetele de tratament sunt valabile doar pentru persoanele care se prezinta cu cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie valabil (pentru recuperare, reabilitare medicala, catre statiunea Calimanesti – Caciulata.)

·         Tratament 5 zile (de luni pana vineri) respectiv 12 zile cu 4 proceduri/zi : electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, bai galvanice (patru celulare), laser – terapie, bai termale, masaj medical, hidrokinetoterapie + si cura de ape minerale conform recomandarilor medicale.

·         Check in: Duminica dupa ora 15:00

·         Check out: Vineri pana in ora 11:30

·         Pachetul este indivizibil.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

1.      Clientii vor primi bratari la check in la receptia hotelului, bratari  si au obligatia sa le poarte pe toata durata sejurului si sa le predea odata cu eliberarea camerei. In caz contrar se va achita suma de 10 lei/bratara.

2.      Apartamentele sunt destinate pentru maxim  3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (maxim 14 ani). Tarifele de  cazare pentru apartamente includ servicii pentru 2 adulti.

3.      Tarife suplimentare pentru  copii :

-          Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 5.99 ani se va acorda gratuitate la cazare si masa.

-          Al doilea copil in camera necesita obligatoriu pat suplimentar, tariful fiind de 40 lei/noapte

-          Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani , fara pat suplimentar : 465 lei/pachet 5 nopti si 1160 lei/pachet 12 nopti reprezentand supliment de cazare , acces la zona SPA si masa.

-          Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani , cu pat suplimentar : 655 lei/pachet 5 nopti si 1620 lei/pachet 12 nopti reprezentand supliment de cazare , acces la zona SPA si masa.

-          Copiii cu varsta mai mare de 14 ani sunt considerati adulti.

4.      In incinta hotelului este interzis accesul cu animale de companie indiferent de talia acestora.

5.      Tariful este valabil numai pentru 5 nopti sau 12 nopti iar prelungirea se face la tarif de receptie in limita locurilor disponibile.

6.      Dupa efectuarea platii avansului, rezervarile sunt ferme. In situatia in care se se doreste anularea rezervarii, avansul se pierde . Rezervarea poate fi anulata gratuit numai in primele 24 ore de la achitarea avansului. In situatia neprezentarii la cazare, beneficiarul va pierde avansul pentru contravaloarea serviciilor contractate si rezervarea se va anula.

Rezerva acum oferta!